Thimans
Cart 0

Bröllop

 

Vi sysslar med catering av hög kvalitet, både vad gäller mat och service. Vi är baserade i Kristianstad men levererar runt hela Skåne. Vi är inte knutna till någon lokal utan skräddarsyr Er dag från första mötet tills sista rätten står på bordet. Hos oss ska Ni känna Er säkra och omhändertagna. Ni får prova Er meny i god tid, vi går igenom Er dag i minsta detalj. Inga kostnader tillkommer mer än de vi kommit överens om.

 
 
 
 

Vår produkt är unik

 
 

Till skillnad från andra cateringfirmor så utgår vi i våra offerter alltid att vi har personal som serverar maten Ni har beställt. Ni behöver inte tänka på att anlita vänner och bekanta för hjälp med dessa sysslor utan våra proffs gör allt enkelt för Er och Era vänner. Smidigt eller hur? Självklart serverar vi Er dryck under kvällen också.

 


Menyplanering

Är Ni ute efter en lyxig trerätters till eller en mingelmiddag för många gäster? Vi har stor erfarenhet av många olika slags bröllop. Tillsammans med vår köksmästare planerar och provar Ni er fram till just Er drömmeny. Vi jobbar med lokala produkter och producenter så mycket vi kan.

Menyerna kan lätt varieras och kan serveras i allt från partytält till slott. För aktuella menyer maila oss på adressen nedan.

Kontaktuppgifter

Boka gärna in ett första möte och låt er inspireras! Kontakta Patrik, vår koordinator på patrik@ljufligt.com eller på mobilnummer 0707-219875

Brolllop i Skane FF-01.jpg

Ett bra nätverk

Bröllop i Skåne är ett nytt samarbete mellan Thimans Viner och Wine & Dine Event och Catering. Vi har även ett stort nätverk med trevliga och rutinerade leverantörer som hjälper oss vid våra evenemang

  • Bröllopslokal

  • Präst och vigselförrättare

  • Underhållning

  • Florist

  • Glas och porslin

  • Bar och bartenders

  • Dukning och städning